De import van Muzikale Wijnen is overwegend exclusief, d.w.z. dat het merendeel van onze wijnen rechtstreeks van de producent afkomt en dat deze wijnen dus niet elders in Nederland verkrijgbaar zijn. Wij zijn gespecialiseerd in wijnen afkomstig uit noordelijk gelegen gebieden van Europa, met nadruk op witte wijnen. Deze variëren van droge, mineraalachtig smakende-, tot aromatische soorten, laatsgenoemde verkrijgbaar zowel in droge als in zoete versie. De rode wijnen zijn plaatselijke specialiteiten, waarin het karakter van de streek bijzonder tot uitdrukking komt. Onze wijnen worden overwegend voor de muzikale wijnevenementen gebruikt maar er is mogelijk onder bepaalde voorwaarden ook buiten de evenementen een bestelling te plaatsen. Zie hieronder onze leveringsvoorwaarden.

Op onze Muzikale Wijnkaart staan tegewoordig wijnen uit Slowakije, Duitsland en Frankrijk. Speciaal voor uw evenement maken we een uitgebalanceerde keuze uit ons aanbod.

 

Leveringsvoorwaarden per 01-01-2009

Vermelde prijzen zijn netto, inclusief BTW • Minimum afname bedraagt 12 flessen per opdracht • Levering franco huis vanaf factuurbedrag van € 175,-. Onder dit bedrag geldt een bijdrage aan transport- en administratiekosten van € 7,50